Поради уличен дефект на цевка ф-80мм на улица Борка Талевски 60 со прекинато водоснабдување се корисниците од улица Борка Талевски, Атинска и Багдатска, соопштија од „Водовод“.

Водоснабдувањето е во прекин од 15 часот, а ќе трае до завршување на дефектот.