Без електрична енергија утре во периодот од 9 до 10.30 часот ќе останат дел од корисниците од улица „Саса-2“ (улица „1513“) во општина Кисела Вода.

Како што соопшти ЦУК по известување од ЕВН Македонија, во период од 9 до 11 часот, без електрична енергија ќе бидат корисниците на дел од улица „Марко Орешковиќ“ и дел од улица „Димо Хаџи Димов“ околу броевите 105-113.