Докторот Нико Беќаровски преку статус на Фејсбук пишува дека сега дознал дека можело скафандерот да служи и контаминирано лице да шета низ здрава средина.

Мене ме учеа дека медицинскиот скафандер служи здраво лице безбедно да влезе и излезе од контаминирана средина.

Денес дознав дека можел да служи и контаминирано лице да шета низ здрава средина.

Замислете утре преку 20.000 да се рашетаат низ градов, ќе личиме на вселенска станица.

#МонтиПајтонСобрание, пишува Беќаровски.

Мене ме учеа дека медицинскиот скафандер служи здраво лице безбедно да влезе и излезе од контаминирана средина.
Денес…

Posted by Bekjarovski Niko on Sunday, April 18, 2021