Пејачката Теа Таировиќ важи за најзгодна на српската естрада. Таа замина на одмор и на радост на фановите реши да го покаже своето тело.

Во преден план дојде нејзиниот задник. Теа пак имаше порака за сите што ја оговараат и немаат храброст тоа да им го кажат во лице.

Ги сакам луѓето кои трачарат позади мојот грб. Таму и припаѓаат, позади мојот грб – напиша Теа.