Во Америка по повод Денот на независноста се одржа традиционалното натпреварување во јадење брза храна. По 12 ти пат победник е Џои Честнат, кој веќе со години е “главен“ на сцената во натпреварувањето, Тој за помалку од 10 минути изеде 71 ход дог