Роберт Шаулиќ, вонбрачниот син на Шабан влегува во реалното шоу „Парови“. Ова не е изнанадување ако се знае дека тој има сериозно финансиски и здравствени проблеми.

Нему очајно му се потребни пари и затоа се одлучил на ваков чекор.Роберт беше исклучен од тестаментот на неговиот славен татко и сега се обидува да дојде до приход кој ќе му обезбеди пристоен живот.