Вељко Ражнатовиќ денеска стана татко на малиот Жељко. Семејството Ражнатовиќ славењето го започна во приватна клиника, а го продолжи во семејниот дом на Ражнатовиќ.

Анастасија на својот Инстаграм профил објави дел од атмосферата, каде тетките Родиќ, заедно со Анастасија и таткото Вељко се веселат во чест на раѓањето на наследникот Жељко.

Главна ѕвезда на снимката, секако е гордиот татко Вељко