Вељко Ражнатовиќ кој викендов правеше свадба со Богдана сакаше во тој посебен момент во неговиот живот да има на себе нешто што ќе го потсетува на таткото.

Вељко на себе го носеше ланчето од Аркан кое тој секогаш го имал на себе. Покрај тоа, уште поголема почит кон таткото Вељко покажа со тоа што најави дека детето кое ќе се роди ќе го носи името Вељко.