Зденка Вучковиќ Зуниќ јавно се откажа од својата родена сестра Северина.Причина за тоа што Севе за маж одбра Србин наместо Хрват.

Таа не сака да се сретне со Северина и не оди на нејзините концерти. Таа вели дека Северина заборавила дека Србите воделе војна против Хрватите па се омажила за Игор Којиќ.
Зденка вели дека нема тоа да и го прости на сестрата и затоа е најдобро да не комуницираат.