Синот на Цеца Ражнатовиќ одлучи професионално да се занимава со бокс.Мајката најпрво не беше воодушевена  со оваа негова страст поради стравот од повреди.

Но откако Вељко почна да реди победи во рингот таа е редовна на трибините и ги објавува неговите удари со кои го легна противникот на земја.

Погледнете