Цеца откри зошто раскинала со Богдан Срејовиќ и дали има нов партнер!

– Немам дечко и немам намера да имам! Одам каде сакам и се враќам дома кога сакам. Живејте ја слободата! Најсреќен сум кога немам партнер покрај себе. Ме фрустрира тоа што морам постојано да се јавувам на некого. Конечно живеам како што сакам, а тоа е постојано да патувам и да уживам.

Што е пресудно за вас кај мажот?

– За мене љубовта е компромис, почит и ценење. Партнерите треба да се пронајдат, да бидат зрели и јасно да знаат што сакаат еден од друг. Љубовта е двонасочна улица, ќе добиеш онолку колку што ќе дадеш. Конечно, хемијата е исто така важна. Мора да има и привлечност, вели Цеца за „Информер“