Се уште актуелната премиерка на Велика Британија со својот телохранител се појави на еден музички фестивал.Музиката и се погоди па таа не се срамеше да танцува како сите други посетители во хитовите на АББА.

Но, во еден момент музиката се смени и почна да свири песната „jump“ на групата Ван Хелен. Тереза за момент се збуни но се чини и дека и овој избор и се допадна.