Српската старлета Сораја Вучелиќ која се поврзува со фудбалерот Душко Тошиќ има забрана да влезе во Србија. Таа пред неколку месеци се обидела со авион да дојде од Црна Гора во Белград била запрена бидејќи се наоѓа на црна листа.

Таа наводно е поврзана со српски и црногорски криминални кланови и поради тоа е непожелна личност.

Сораја е влезена во базата на сомнителни лица но нема потерница и затоа не била уапсена туку е донесена одлука таа воопшто да не биде пуштена во Србија.