Александра Николиќ која во Македонија стана славна по врската со убиениот криминалец Јетон Кривањева добро се забавува во реалното шоу „Задруга“. Таа имаше врел секс со нејиното ново момче Филип Цар од кој се тресеше креветот.

Се чини дека Ана брзо го заборави Јетон.

Погледнете ја нивната врела акција