Српска старлета Станија Добројевиќ е позната како жена со облини.Таа тврдеше дека се на неа е дело на мајката природа и оти нема никакви естетски интервенции.

Но, на социјалните мрежи се појави фотографија од младоста на која се гледа дека таа е рамна како даска. Станија тогаш била коска и кожа и за сегашниот изглед се заслужни силиконите во повеќе делови од телото, најмногу во градите.