Српската старлета Станија Добројевиќ не седи мирна. Тааовој пат седна на хаубата на бесен автомобил, а во минијатурно бикини позираше и се намести, додека фотографот ја фотографираше од сите страни. Таа го фотографираше задникот, силиконските гради и секој дел од телото, а на коментарите им се немаше крај.

Неодамна во јавноста излезе првиот список на учесници на новата сезона на Задруга, а овој пат на него се најде и Станија Добројевиќ, која според медиумите треба да влезе само како гостинка.