Српската старлета Станија решила да ги побудали мажите. Таа објави провокативни фотографии од кревет во кои е гола. Прекриена е со чаршав кој повеќе открива отоколку што покрива.

Коментарите на социјалните мрежи се дека изгледа прекрасно а секако во преден план се нејзините гради.

Но тоа како да не беше доволно па Станија реши да се фотографира и во тоалетот