Грција оваа година ја има една од најдобрите песни на Евросонгот во Израел. Нумерата „ Better Love“ ја изведува Катерина Дуска и сигурно ќе биде една од фаворитите на финалето во недела.

Слушнете ја нумерата на јужните соседи.