Српската старелата Сораја синоќа е исфрлена од една кафеана во Скопје, објави српски Курир. Таа дошла со еден постар господин кој најверојатно и е момче и седнале на една од масите.
Кога пристутните ги забележале почнале да им довикнуваат дека не сакаат мафијаши во нивниот град.

Потоа во обид да ја смири состојбата дошол газдата на кафената и културно ги позравил. Но тоа не му се допаднало на момчето на Сораја и го избркал од масата.

Kелнерот дошол до нивната маса и им рекол да ја платат сметката и да го напуштат локалот.

Тоа многу ја налутило старлетата и демонтративно станала а момчето откако оставило пари влегле во БМВ 6 и заминале во непознат правец.