Игор Којиќ, сопругот на пејачката Северина на поранешниот партнер на негова сопруга му оставил пред врата чуден пакет. Покрај Милан Поповиќ, пакет со иста содржина добил и поранешниот менаџер на Северина, Едвин Софтиќ објавија српските медиуми.

Станувало збор за свеќа која внатре била полна со катран. Горниот дел на свеќата бил пресечен за да да може катранот да тече. Полицијата испитува дали станува збор за намера да му се наштети на Поповиќ или пак е некаква магија.