Фудбалерот Душко Тошиќ и ја прости на пејачката јелена карлеуша аферата со фудбалерот Огњен Врањеш и ја почести со автомобил од 140 000 евра.

Пејачката Јелена Карлеуша доби електричен автомобил ,,ТеслаХ” од својот сопруг , Душко Тошиќ. Со овој подарок Душко и стави на знаење на јавноста дека се надминати брачните проблеми по аферата со фудбалерот Огњен Врањеш , кој објавуваше еротски видеа со популарната пејачка.

Карлеуша не се видела со сопругот повеќе од еден месец , откако тој од Кина дојде во белград на свадбата на неговиот пријател Милан Смиљаниќ.

Затоа пред неколку дена Јелена се  спакува и заедбно со ќерките Атина и Ника заминаа во Кина , каде нејзиниот сопруг игра за тимот на Гванжу.

Иако беа пред развод , тие решиле да му дадат втора шанса на бракот. Затоа , сите заедно отиѓшле во салон за автомобили во Гванжу и одбрале бел автомобил ,,ТеслаХ” со врати што се отвораат нагоре, а тоа особено им се допаднало на ќеркичките.

Освен тоа , Јелена со ќеркичките се смесдтени во еден од најскапите хотели во Кина, ,,Галакси Макао” , каде еден ден во луксузниот апартман чини 1 500 евра.