Четири години по смртта на Шабан Шаулиќ, обожавателите на кралот на фолкот конечно добија можност да ја слушнат песната што тој ја снимил неколку недели пред трагедијата.

Песната „Где сте сада други“ беше објавена на официјалниот „Јутјуб“ канал на Шабан Шаулиќ и веќе во првите часови предизвика воодушевување кај публиката.

Слуушнете ја