Цеца Ражнатовиќ отпатува во Минхен да го бодри својот зет Немања Гудељ. Нејзиното доаѓање во Германија предизвика задоволство кај нејзините фанови од регионот. Словенци, Хрвати, Срби од дијаспората-сите сакаат да се сликаат со неа. Таа пак не одби никого.