Душко Тошиќ се чини дека и прости на сопругата за неверството со Огнен Врањеш. Тој на Карлеуша и подготвува специјалнот изненадување за 42 роденден. Душко планира на Јелена да и купи луксузна јахта.

Пловилото е веќе нарачано од Шпанија, со четири кабини, три тоалети,долго 26 метри,  кино, а ќе чини 800.000 евра.

 

=