Цеца на снимањето на Звездите на Гранд се појави со моден детал по кој жените полудеа. Станува збор за чанта од брендот „Шанел“. Тоа е мала црна чанта која изгледа на навистина елегантна. И цената е вистинска ситница 2300 евра.

Но, за оние жени што сакаат да ја имаат сигурно ќе најдат начин да ја имаат, па макар тоа била одлична копија.