Манекенката Дејана Живковиќ му кажа „да“ на својот партнер кој првпат јавно го покажа на социјалните мрежи.

Таа на Инстаграм објави неколку заеднички, љубовни фотографии на кои може да се види скапоцениот прстен, но и нејзиниот избраник кој досега не го презентирала.

Запознав личност која е мојот дом, обезбедување, која ме охрабрува и охрабрува – едно големо ДА за се што ќе дојде! Ти си љубовта на мојот живот, не можам да замислам да направам нешто пред да го поминам остатокот од мојот живот со тебе. На истото место на истиот датум, една година подоцна на нашата годишнина…“, напиша Дејана.

Дејана е поранешна девојка на водачот на Шкаљарскиот клан Јовица Вукотиќ.