Оние кои растеа во осумдесеттите години од минатиот век сигурно се сеќаваат на серијалот „Враќање во иднината“.

Главна ѕвезда тие години беше Мајкл Џ Фокс. Тој денеска има 58 години и веќе две децении се бори со тешката болест. Откако на снимањето на серијата „Спин сити“ почнале да му се тресе раката, набрзо му била дијагностицирана Паркинсова болест. Иако му предвидувале само неколку години тој успешно се справува со болеста со помош на сопругата Трејси со која имаат четири деца.