Александра Николиќ старлетата од Србија која стана популарна како девојка на убиениот крминалец Јетон Кривањева учествува во реалното шоу „Задруга“. Таму си фати ново момче кој се вика Филип Цар, но само бог знае колку поранешни момчиња има.

Вчера Александра доби писмо од извесен Небојша кој е адвокат и за кое многу се израдува.

– Ти посакувам здравје, победа во „Задруга“ и повеќе успех во обложувалниците кога ќе си заминеш. Веќе три месеци не пијам и не се коцкам и можам да ви кажам дека мојот живот е мизерен и мизерен без сето тоа. Добро ми е овој пат, чувај го тоа за себе и покажи ми дека не си лесна која мажите  можат да ја однесат во кревет. Те молам, не бегај пред крајот на „Задруга“.Те поздравува адвокатот-пишувало во писмото.