Русите едноставно се заљубени  во тенкови, и ова е доказ дека најрадикалните преработки  доаѓаат од Русија. Некаде во Русија постои “Бентл Континентал GT”, кој едноставно е незапирлив.

Во видеото, видете како изгледаше сето тоа: