Анѓела Игњатовиќ Бресквица не успеа да се избори за претставничка на Србија на Евровизија.

Откако дозна дека Србија во Малме ќе ја претставува Теја Дора со песната „Рамонда“, Бресквица влезе во својот луксузен автомобил и брзо се одалечи од паркингот на студиото на РТС во Кошутњак, каде што се одржуваше Евровизија.