Селекторот на српската фудбалска репрезентација Драган Стојковиќ Пикси и неговата сопруга Снежана имаат три деца, ќерките Ања и Андреа и синот Марко. Ања е многу популарна на Инстаграм.

Таа е мажена во Франција и има три деца со сопругот Хуго Валенте, додека нивниот дом е како од бајка.