На некои луѓе едноставно не им е судено да одржат една врска и љубов и врска колку и да се трудат. Тие премногу се индивидуално настроени и не можат да замислат да не биде по нивно. Затоа на крајот губат и остануваат без своите партнери.

Еве кои кои се тие хороскопски знаци

Бик

Бикот живее во петта брзина и постојано запознааваат нови луѓе. Весели се и гласни и привлекуваат внимание. Точно знаат каква личност сакаат покрај себе. Тие бираат партнер со кој не се предолго во врска и повеќе се ослонуваат на интуиција отколку на рационалност. И поради тоа најчесто грешат . Дури и во брак продолжуваат да живеат по свое и одат на милион места и го запоставуваат семејниот живот.

Девица

Овие знаци сакаат да бидат во центарот на вниманието и тоа им оди од рака бидејќи се многу интелегентни, шармантни и духовити. Ги сакаат во друштво но спротивниот пол го чуствуваат само какп пријател без да се впуштаат во подлабок однос. Затоа и тешко стапуваат во врска или брак

Вага

Можат да ве маѓепсаат со својата приказна и хумор. Смирени се и рацинални и можат секого да го заведат. Не бегаат од кратки врски но преферираат долг и стабилен однос. Тие често се негде помеѓу небото и земјата, помеѓу сопствените желби и можност  и затоа најчесто бракот пука а со тоа односот кон партнерот.