Фудбалерот Огнен Врањеш поседува експицитни фотографии и од фолк пејачката Дара Бубамара, пишув „Информер“. Тие биле во интензивна комуникација најпрво на Инстаграм а потоа и на Вибер. Пејачката му праќала разголени фотографии кои фудбалерот ги чува во мобилниот телефон.


Дара била многу загреана за Огнен но ја прекинала комуникацијата кога разбрала дека тој е во „шема“ со Јелена Карлеуша.