Хрватската актерка и манекенка реши да го искористи олабувањето на ковид мерките и малку да прошета.За летна дестинација го избра Египет каде имаше пустинска тура.

Песочините дини во Сахара не беа пречка таа да позира со портокалови куси пантолончиња.

Треба да ги се забрани влез во Египет-се шегуваат нејзините фанови.