Александра Николиќ која стана позната во Македонија како девојка на Јетон Кривањева кој беше изрешетан во кафуле на Кале имала чести напади на љубомора. Пред два месеци во реалното шоу „Задруга“ го погодила со шиша тогашното момче Филип Цар.

Кога го забележала Филип дека се додворува на задругарката Маја Маринковиќ само рекла „мене ова нема да ми го правиш“ и го фрлила шишето кон него.

По нападот на љубомора Филип изјавил.

Ме погоди по заби. Морам да одам на стоматолог-се пожалил Филип.