Мртов пијан чешки фудбалски помошен судија ги урива рекордите на социјалните мрежи. Од видеото може да се види дека станува збор за натпревар од аматерската лига на чешкиот фудбал, а самиот клип е прегледан од над 1 милион корисници од социјалната мрежа Фејсбук.