Мирјана Антоновиќ со години е на суд со Мирослав Илиќ поради татковството на нејзиниот син. Таа  на својот Фејсбук профил откри дека Вишиот суд во Белград по втор пат донел одлука дека Мирослав е татко на Девин.

Според неа, уште еднаш се докажало дека Мирослав Илиќ е биолошки татко на неговиот син Девин.

Вишиот суд во Белград по втор пат одлучи во наша корист. Мирослав во медиумите изјави дека не разбира како судот може да донесе одлука дека е татко на Девин без негова согласност да обезбеди ДНК. Кога маж користи и се крие зад застарен закон и одбива да ја даде својата ДНК, судот мора да одлучи врз основа на сведоци, слики и многу други докази. На крајот на краиштата, Високиот суд по втор пат заклучи дека Девин и Мирослав се татко и син. Нема да верувате!!! Мирослав повторно поднесе жалба до Апелациониот суд. Се надеваме дека неговите судии во Апелациониот суд ќе бидат фер и конечно ќе стават крај на празните манипулации на Мирослав – напиша таа  на Фејсбук