Милан Поповиќ откри како се запознале со Северина со која го има синот Александар.

„Кралот на бакарот“ откри дека ја „смувал“ за пет минути, поради некаков предизвик од капетанот на бродот.

– Бев во Будва, на брод, а телефонски разговарав со друга хрватска пејачка.Капетанот, која беше голема закачка  знаеше со кого зборувам. Кога го завршив разговорот, таа дојде кај мене и ми рече „лесно ти е да разговараш со неа, но ајде заведија  Северина“. На тоа реков дека ми требаат само 5 минути . Така се случи. Имаше некои коинциденции кои доведоа до нашата средба и нашата врска – изјави бизнисменот.

Го исоментира и домашното видео на Северина.

Знаев за видеото на Северина, го гледав како и сите други, само не се сеќавам каде. Не би го ставил тоа како мана за некого, тврдам дека скоро секоја девојка има некое домашно видео – изјави Поповиќ.