Српската старлета Станија решила да ги побудали мажите. Таа објави фотографија како ја поминала новогодишната ноќ. Наместо на луда журка, таа одбра интимна атмосфера а повеќе беше соблечена отколку облечена.

Среќна нова година-напиша под сликата.