Психички оболена личност упаднал во куќата на Цеца Ражнатовиќ на Кипар и не сакал да си замине. Тој влегол насилно и се криел во подрумот чекајќи таа да дојде. Но, соседите забележале дека некој се шета наоколу па повикале полиција.

Кога полицијата дошла да го приведе, тој прашувал: Зошто ме апсите, таа е моја жена.

Подоцна бил проверен неговиот идентитет и станувало збор за психички нестабилна личност.