Пејачот Дарко Лазиќ е во финансиската криза поради тоа што не настапува веќе неколку месеци.Корона вирусот  ги скрати тезгите и приходите. Со тоа пејачот не е во можност да ги враќа парите кои ги има земено кај лихвари.

Тој  дошол до идеја целиот имот да го префрли на вереницата за да не можат лихварите да му го земат. Кога тоа го слушнала мајката букално збеснала

Кога  Дарко на родителите им соопштил дека сака имотот да го препише на Марина мајками скокнала на него.Дали си ти нормален? Таа уше е дете, сакаш да останеме на улица-раскажува неговиот другар.