Времето поминато во карантин балканските ѕвезди го користат за дружење со своите фанови. Па така Северина од својот дом во Белград приреди вистински концерт. Таа беше сама со микрофонот, а пак нејзините музичари ја пратеа со инстументите од студио или од своите домови.

Tаа ги поздрави сите поголеми градови во регионот меѓу кои и Скопје.

Погледнете како звучи „Италијана“ во куќна варијанта.