Станија Добројевиќ отсекогаш привлекувала внимание со своето згодно тело, а  беше особено расположена да го покаже тоа, бидејќи ужива на плажа во Мајами.

Старлетата влезе во минијатурно бикини и на сите им даде до знаење во каква форма е.

Таа цело време се шеташе по плажата во Мајами и снимаше, а во крупен кадар беа нејзините гради, но и стомакот кој е рамен како даска.

Таа носеше капа во боја на бикини на главата и без сомнение сите погледи беа вперени во неа.