Ново продолжение од препукувањата на Карлеуша и Врањеш.

Српската пејачка заработи кривична пријава од босанскиот фудбалер. Причината за новиот расплет е нејзиниот статус на социјалните мрежи кога о нарече Врањеш црв мал кој никогаш никаде нема да заигра фудбал.

За претрпениот стрес фудбалерот бара два милиони динари.