Kристијан Голубовиќ за ТВ Пинк го откри најтешко дело за кое е осуден и призна дека воопшто не се гордее со тоа.

– Што се однесува до осудата, таа е за убиство во обид. Налетав со ножот, го фатив скакулецот, а како резултат на тоа, многу подоцна, младиот човек почина. Тоа значи обид за убиство со смртен исход, на што воопшто не се гордеам – откри Голубовиќ.