Кристијан Николиќ пред неколку години ја шокираше јавноста во Србија кога се појави во реалното шоу „Парови“. Тој јавно призна дека е трансвестит и оти е свесен дека го свртил вниманието со таа објава.

Кики, како што му е прекарот вели дека мажите го обожуваат и оти многумина му признале дека е најдобрата девојка со која имале секс.

Toj се соочува со големи финансиски проблеми и е на работ на егзистенција и моли да биде примен во некое реално шоу повторно за да може да преживее.