„Ербас“ е еден од најмодрените авиони во светот. Со него е вистинско уживање да се патува.Но дали сте се запрашале како изгледа пилотската кабина, каде малкумина имале прилика да влезат.

Проверете како изледа ова доживување од очите на пилотите.