Хрватската пејачка Јелена Розга објави провокативна фотографија. Tаа носи црн градник под сакото по што мажите полудеа.

Таа има 44 години и неодамна проговори за ретката болест што ја има и за терапијата што мора да ја прима доживотно.

Преубава си, супер изгледаш. Која и да ти е позата зрачиш-коментарите се на Инстаграм