Изложба на автомобили од гаражата за специјални намени на Федералната заштитна служба (ФСО), користени за превоз на високи руски јавни службеници од времето на царска Русија, беше отворена во московскиот експо-центар.

На изложбата се изложени автомобили од различни епохи: Делаунај-Белвил од времето на раниот советски период, ЗИС-115 од времето на Сталин, конвертибилен ЗИС-110Б од времето на Никита Хрушчов, ЗИС-114 од епохата на Леонид Брежњев, ЗИС-41047 од деновите на Михаел Горбачов, како и мерцедесот С600 на Борис Елцин и модерниот Мерцедес С500 и С600.

Изложен е и автомобилот „Аурус“ кој беше дизајниран за инаугурација на рускиот претседател Владимир Путин во 2018 година.

Во исто време на изложбата, пред јавноста беа прикажани моторцикли на почесната придружба, кои датираат од 1956 година до сега.