Руската старлета Анастасија Квитко ја следат повеќе од девет милиони фанови.

Тие  секојдневно уживаат во фотографиите на нејзиното тело, кое преферира да го покаже без многу облека на неа.

Оваа манекенка е позната по своите облини

Во една прилика изјавила дека има поголем, поубав и подобар задник од најпознатата светска старлета Ким Кардашијан.